نماینده خوزستان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برگزاری رفراندوم در اقلیم کردستان عراق شروع فتنه جدیدی در منطقه است و توطئه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌هاست، گفت: با اتحاد و یکپارچگی مردم عراق ان‌شاءالله شاهد حضور اسرائیل دیگری در منطقه نخواهیم بود.

برگزاری همه‌پرسی در اقلیم کردستان عراق شروع فتنه جدیدی در منطقه است/ با اتحاد و یکپارچگی مردم عراق شاهد حضور اسرائیل دیگری در منطقه نخواهیم بود

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، سیدراضی نوری با اشاره به برگزاری همه‌پرسی در اقلیم کردستان عراق، اظهار داشت: این رفراندوم در واقع شروع فتنه جدیدی در منطقه است و می‌تواند زنگ خطری برای کشورهای منطقه باشد، اما ان‌شاءالله از کشور یکپارچه عراق دفاع خواهد شد تا شاهد حضور اسرائیل دیگری در منطقه نباشیم. 

نماینده خوزستان در مجلس شورای اسلامی، همچنین گفت: رفراندوم اقلیم کردستان عراق در واقع یکی از توطئه‌های از پیش طراحی شده برای تشکیل خاورمیانه بزرگ مدنظر آمریکا و صهیونیست‌هاست تا بدین شیوه بتوانند مسئله فلسطین و ظلمی که صهیونیست‌ها به این ملت مظلوم می‌کنند، فراموش شود، نقشه آنان این است که کشورهای منطقه را به سه بخش سنی، شیعه و کرد تقسیم کنند تا بدین ترتیب بتوانند یکپارچگی و اتحاد میان مسلمانان را از بین ببرند، ولی با ورود محور مقاومت، به این موضوع نقشه‌ها و توطئه‌های آنان نقش بر‌ آب شد و با ورود آیت‌الله سیستانی و تشکیل حشدشعبی این نقشه آنان به هم ریخت. 

این نماینده مردم در مجلس دهم، همچنین گفت: توطئه و نقشه بعدی دشمنان و آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها این بود که اقلیم کردستان عراق را علم کنند، آن هم زمانی که دیدند بساط داعش در حال جمع شدن از عراق است و ان‌شاءالله ظرف دو ماه آینده جشن نابودی کامل داعش در عراق گرفته می‌شود، به همین دلیل آنان دست به چنین اقدامی زدند و رفراندوم در کردستان عراق به راه انداختند. 

به گزارش فارس، نماینده خوزستان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مخالفت آمریکا با برگزاری این رفراندوم، نه مخالفت با اصل این همه‌پرسی بلکه مخالفت با برگزاری زودهنگام آن بود، می‌خواهند کشورها را تجزیه کرده و به کشورهای کوچک تبدیل کنند. با برگزاری این رفراندوم، روابط پنهانی بارزانی با صهیونیست‌ها هم آشکار شد و همه متوجه شدند که چه دست‌هایی پشت پرده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار